Bakken
Brownie van zoete aardappel
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 600 g zoete aardappels, in stukken
- • 80 g dadels
- • 50 g kokosmeel
- • 35 g pecannoten, in stukjes
- • 4 el cacaopoeder
- • 2 tl kaneel
- • Beetje kokosolie
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Vet de stukken bataat goed in met kokosolie. Rooster ze in de oven in ca. 20 minuten zacht.
- Laat de bataten afkoelen en mix ze daarna met de dadels tot een glad beslag in de keukenmachine.
- Meng de rest van de ingrediënten erdoor.
- Bekleed een ovenschaal met bakpapier en vul met het beslag. Bak de brownie in ca. 30 minuten gaar.
Boodschappen lijst
- Kokosmeel
2,39 400 Gram
removeadd product to cart - Cacaopoeder
4,19 250 Gram
removeadd product to cart - Medjoul dadels
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Pecannoten
3,09 75 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie geurloos
5,59 500 Ml
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
2,49 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!