Bakken
Brownie van zoete aardappel
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 600 g zoete aardappels, in stukken
- • 80 g dadels
- • 50 g kokosmeel
- • 35 g pecannoten, in stukjes
- • 4 el cacaopoeder
- • 2 tl kaneel
- • Beetje kokosolie
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Vet de stukken bataat goed in met kokosolie. Rooster ze in de oven in ca. 20 minuten zacht.
- Laat de bataten afkoelen en mix ze daarna met de dadels tot een glad beslag in de keukenmachine.
- Meng de rest van de ingrediënten erdoor.
- Bekleed een ovenschaal met bakpapier en vul met het beslag. Bak de brownie in ca. 30 minuten gaar.
Boodschappen lijst
- Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!