Lunch
Broodje visburger
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g witvis, in stukken
- • 4 broodjes
- • 1 ei
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • Flinke handvol bieslook, fijngehakt
- • Flinke handvol peterselie, fijngehakt
- • 4 el mayonaise
- • 1½ el paneermeel + extra om in te wentelen
- • Olie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Maal in een keukenmachine de vis met de peterselie, bieslook, ei, 1½ eetl. paneermeel, knoflook, zout en peper tot een stevige massa. Maak er 4 burgers van en wentel door het paneermeel.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de visburgers rondom bruin en gaar (ca. 5 minuten). Laat de burgers even uitlekken op keukenpapier.
- Serveer de visburgers op een met mayonaise besmeerd broodje en beleg met rauwkost naar keuze.
Boodschappen lijst
-  Witte knoflook1,99 100 Gram removeadd product to cart
-  Volle & romige mayonaise4,49 490 Gram removeadd product to cart
-  Eieren3,49 6 stuks removeadd product to cart
-  Kabeljauwhaasfilet12,53 270 Gram removeadd product to cart
-  Paneermeel2,39 200 Gram removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!




