Salade
Broccolisalade met quinoa en mais
- • Salade
- • 4 personen
- • 290 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g broccoli, in kleine roosjes
- • 200 g mais (potje), uitgelekt
- • 200 g quinoa
- • 1 rode paprika, in kleine stukjes
- • 1 kleine ui, in dunne reepjes
- • 1 teen knoflook, heel fijngehakt
- • 1 el citroensap
- • 2 tl grove mosterd
- • Scheutje extra vergine olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Breng de quinoa met 240 ml water aan de kook in een kleine pan op hoog vuur. Zet het vuur laag, doe het deksel erop en laat sudderen tot de quinoa gaar is en het water is geabsorbeerd, ca. 15 tot 20 minuten.
- Hussel de gekookte quinoa, broccoli, mais, paprika, ui en knoflook door elkaar. Meng het citroensap, de mosterd en olijfolie erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Rode paprika
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Zoete mais
1,69 200 Gram
removeadd product to cart - Quinoa
4,89 500 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!