Soep
Bospaddenstoelenbouillon met amandelroom
- • Soep
- • 4 personen
- • 250 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 l bospaddenstoelenbouillon (gemaakt volgens aanwijzingen op het potje)
- • 200 ml slagroom of cuisine naar keuze voor vegan
- • 50 g amandelschaafsel
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de bospaddenstoelenbouillon tot tegen de kook aan.
- Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan goudbruin in ca. 6 minuten op laag vuur. Haal uit de pan en laat afkoelen op een bord.
- Sla de slagroom of cuisine luchtig met een garde. Voeg daarna het geroosterde amandelschaafsel toe en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de bouillon over 4 kopjes of kommetjes en schep er een flinke lepel amandelroom op.
Boodschappen lijst
- Amandelschaafsel
2,59 75 Gram
removeadd product to cart - Bospaddenstoelen-bouillon
5,39 150 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,19 200 ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!