Soep
Bospaddenstoelenbouillon met amandelroom
- • Soep
- • 4 personen
- • 250 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 l bospaddenstoelenbouillon (gemaakt volgens aanwijzingen op het potje)
- • 200 ml slagroom of cuisine naar keuze voor vegan
- • 50 g amandelschaafsel
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de bospaddenstoelenbouillon tot tegen de kook aan.
- Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan goudbruin in ca. 6 minuten op laag vuur. Haal uit de pan en laat afkoelen op een bord.
- Sla de slagroom of cuisine luchtig met een garde. Voeg daarna het geroosterde amandelschaafsel toe en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de bouillon over 4 kopjes of kommetjes en schep er een flinke lepel amandelroom op.
Boodschappen lijst
- Bospaddenstoelen-bouillon
4,49 150 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
1,99 200 ml
removeadd product to cart - Amandelschaafsel
2,29 50 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!