Borrelschaal met krokante nuggets
Borrelschaal met krokante nuggets

Tussendoor

Borrelschaal met krokante nuggets

  • Tussendoor
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

250 g cherrytomaatjes
160 g vegan nuggets
100 g muhamarra (of andere dip)
100 g groene aspergetips
50 g ongepelde pistachenoten
1 rode paprika
2 el olijfolie

BEreidings wijze

  1. Bak de vegan nuggets in enkele minuten op medium hoog vuur (let op dat ze niet verbranden!) in enkele minuten goudbruin en krokant.
  2. Snijd de paprika in reepjes, meng deze met de asperge en 2 el olijfolie.
  3. Verhit de grillpan, gril de paprika en asperges in 2 porties in 4-5 minuten beetgaar.
  4. Verdeel de gegrilde groenten met de tomaatjes en pistachenoten over een schaal.
  5. Leg de nuggets op de schaal en vul een schaaltje met 100 gram muhammara (of andere dip) om te dippen.

Boodschappen lijst

Tips

Tip: Muhammara is een spread van paprika, walnoot en granaatappel. Met behulp van een keukenmachine is deze eenvoudig zelf klaar te maken. Nog makkelijker is het natuurlijk om te kiezen voor een kant en klare dipsaus. Eet smakelijk!