Dessert
Bon ice met chilipeper-chocoladesaus
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 pot (500 ml) rijstmelkijs vanille
- • 150 ml rijst cuisine
- • 100 g pure chocolade met chilipeper, in stukjes
BEreidings wijze
- Verwarm de rijst cuisine langzaam in een steelpannetje. Zorg dat de temperatuur onder het kookpunt blijft. Haal van het vuur en voeg de chocolade toe. Roer met een garde tot een gladde saus.
- Schep bolletjes rijstmelkijs in schaaltjes en schenk de chocoladesaus eroverheen. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Rijst cuisine
1,89 250 ML
removeadd product to cart - Pure chocolade 72% chili
3,39 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!