Sauzen & dressings
Boerenkoolpesto met hazelnoot
- • Sauzen & dressings
- • 1 persoon
- • 144 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 50 g boerenkool, in stukjes gescheurd
- • 30 g pecorino romano, in stukjes
- • 50 g hazelnoten, eventueel geroosterd in een droge koekenpan
- • ½ teentje knoflook
- • ½ citroen, het sap
- • Peper en zout
- • Flinke scheut olijfolie
BEreidings wijze
- Pureer alle ingrediënten tot een mooie pesto in de maatbeker van de staafmixer. Maak naar wens smeuïger met extra olie.
- Proef de pesto en voeg eventueel meer citroensap of peper toe.
Boodschappen lijst
- Geraspte Pecorino Romano
2,59 40 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
19,49 1 Liter
removeadd product to cart - Gesneden boerenkool
2,59 150 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Vervang de pecorino door edelgistvlokken voor een veganistische variant.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!