Ontbijt
Blueberry crumble
- • Ontbijt
 - • 2 personen
 
Ingrediënten lijst
- • 150 g muesli van Meesters van de Halm
 - • 125 g blauwe bessen
 - • 3 tl pindakaas
 
BEreidings wijze
- Vermaal de helft van de 150 gram muesli in een foodprocessor of blender, zo fijn mogelijk.
 - Haal de gemalen muesli uit de foodprocessor, bewaar in een kom en maal de andere helft nu ook, maar dan iets minder fijn.
 - Meng nu alle gemalen muesli met 3 volle theelepels pindakaas in een mengkom. Meng zo goed mogelijk, het zal echter geen deegachtige structuur worden.
 - Gebruik een klein ovenschaaltje met een doorsnede van ongeveer 15 cm. Smeer het ovenschaaltje eventueel lichtjes in met wat olie.
 - Bedek de bodem nu volledig met een laag gemalen muesli van ongeveer 1,5-2 cm dik. Druk de muesli goed aan met de rug van een lepel.
 - De tweede laag van de crumble zijn de blauwe bessen. Bedek de mueslilaag nu volledig met blauwe bessen, maar bewaar ongeveer 20 gram. Mix deze 20 gram in de foodprocessor.
 - Strooi met een lepel de gemixte bessen over de de hele bessen heen.
 - De laatste laag is weer de gemalen muesli. Bedek weer volledig tot er niets van de bessen te zien is en druk weer aan met de rug van een lepel.
 - Zet het ovenschaaltje een half uur in de oven op 175 graden.
 
Boodschappen lijst
-  Speltmuesli extra rijk
5,89 575 Gram
removeadd product to cart -  Pindakaas
6,89 500 Gram
removeadd product to cart -  Blauwe bessen
4,99 125 Gram
removeadd product to cart 
Tips
Dit recept is afkomstig van: Mitu's Meatless food
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!


