Bakken
Bananenbrood met dadels en cashewnoten
- • Bakken
- • 8 personen
- • 187 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g boekweitmeel
- • 100 g lupinemeel
- • 60 ml appel-mangopuree
- • 50 g cashewnoten, vermengd met 1 el honing
- • 8 dadels, grof gehakt
- • 3 rijpe bananen, gepureerd
- • 2 eieren
- • 1½ tl wijnsteenbakpoeder
- • 1 tl kaneel
- • Scheutje olie
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180℃.
- Rooster de honing-cashewnoten ca. 5 minuten in de oven. Laat afkoelen en hak daarna grof.
- Meng alle ingrediënten in een grote kom met een garde door elkaar.
- Bekleed een kleine, lichtjes ingevette cakevorm met bakpapier en schep het bananenbeslag erin. Bak in ca. 45 minuten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Cashewnoten
2,59 120 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Appel-mangopuree
2,19 360 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Lupinemeel
3,39 200 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,79 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!