Bakken
Bananenbrood met dadels en cashewnoten
- • Bakken
- • 8 personen
- • 187 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g boekweitmeel
- • 100 g lupinemeel
- • 60 ml appel-mangopuree
- • 50 g cashewnoten, vermengd met 1 el honing
- • 8 dadels, grof gehakt
- • 3 rijpe bananen, gepureerd
- • 2 eieren
- • 1½ tl wijnsteenbakpoeder
- • 1 tl kaneel
- • Scheutje olie
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180℃.
- Rooster de honing-cashewnoten ca. 5 minuten in de oven. Laat afkoelen en hak daarna grof.
- Meng alle ingrediënten in een grote kom met een garde door elkaar.
- Bekleed een kleine, lichtjes ingevette cakevorm met bakpapier en schep het bananenbeslag erin. Bak in ca. 45 minuten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Cashewnoten
3,09 120 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Appel-mangopuree
2,19 360 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Boekweitmeel
5,99 1 kg
removeadd product to cart - Lupinemeel
3,49 200 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!