Bakken
Bananen-pompoenbrood
- • Bakken
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g pompoen, gekookt en in blokjes
- • 100 g boekweitmeel
- • 100 g lupinemeel
- • 60 ml appel-mangopuree
- • 50 g cashewnoten
- • 8 gedroogde abrikozen, grof gehakt
- • 2 eieren
- • 2 bananen, gepureerd
- • 1 el honing
- • 1½ tl wijnsteenbakpoeder
- • 1 tl kaneel
- • Scheutje olie
- • Zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Vermeng de cashewnoten met de honing en rooster ca. 5 minuten in de oven. Laat afkoelen en hak dan grof.
- Meng alle ingrediënten in een grote kom met een garde door elkaar.
- Bekleed een kleine, lichtjes ingevette cakevorm met bakpapier en schep het beslag erin. Bak in ca. 45 minuten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Cashewnoten
2,59 120 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Abrikozen
5,59 250 Gram
removeadd product to cart - Appel-mangopuree
2,19 360 Gram
removeadd product to cart - Butternut pompoenblokjes
2,59 350 Gram
removeadd product to cart - Lupinemeel
3,49 200 Gram
removeadd product to cart - Boekweitmeel
4,59 350 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2020/2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!