Voorgerecht
Aziatische garnalencocktail met papadums
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 103 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g gekookte garnalen, grof gesneden
- • 1 limoen, de rasp
- • Handje mini papadums, verkruimeld
- • 3 el mayonaise
- • 2 el bieslook, fijn gesneden
- • 1 el sojasaus
- • 2 tl furikake (sesam-zeewierstrooisel)
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng de mayonaise en sojasaus door elkaar en schep door de garnalen, samen met de bieslook en limoenrasp. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel over 4 cocktailglazen en garneer met furikake en verkruimelde papadums.
Boodschappen lijst
- Garnalen (gamba's)
6,99 100 Gram
removeadd product to cart - Mini papadums
2,59 75 Gram
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!