Voorgerecht
Aziatische garnalencocktail met papadums
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 103 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g gekookte garnalen, grof gesneden
- • 1 limoen, de rasp
- • Handje mini papadums, verkruimeld
- • 3 el mayonaise
- • 2 el bieslook, fijn gesneden
- • 1 el sojasaus
- • 2 tl furikake (sesam-zeewierstrooisel)
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng de mayonaise en sojasaus door elkaar en schep door de garnalen, samen met de bieslook en limoenrasp. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel over 4 cocktailglazen en garneer met furikake en verkruimelde papadums.
Boodschappen lijst
- Garnalen (gamba's)
6,99 100 Gram
removeadd product to cart - Mini papadums
2,59 75 Gram
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Furikake
5,99 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!