Hoofdgerecht
Aspergetaart met groene kruiden
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 511 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 kg asperges, geschild en houtachtige onderkant verwijderd
- • 125 ml kookroom
- • 100 g zachte geitenkaas
- • 3 eieren
- • 1 rol quichedeeg
- • 2 el bieslook, gehakt
- • 2 el peterselie, gehakt
- • 2 el dragon, gehakt
- • Zout & peper
- • Ook nodig: groot cakeblik, met bakpapier bekleed
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Klop de kookroom en de eieren los met de bieslook, peterselie en dragon. Breng op smaak met zout en peper.
- Bekleed het cakeblik met het quichedeeg. Leg de asperges erin (eventueel halveren) en giet het kruidenroom-eimengsel erop. Verbrokkel de geitenkaas erover.
- Bak de taart goudbruin en gaar in de oven in ca. 30 à 45 minuten.
Boodschappen lijst
- Haver cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!