Hoofdgerecht
Aspergetaart met groene kruiden
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 511 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 kg asperges, geschild en houtachtige onderkant verwijderd
- • 125 ml kookroom
- • 100 g zachte geitenkaas
- • 3 eieren
- • 1 rol quichedeeg
- • 2 el bieslook, gehakt
- • 2 el peterselie, gehakt
- • 2 el dragon, gehakt
- • Zout & peper
- • Ook nodig: groot cakeblik, met bakpapier bekleed
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Klop de kookroom en de eieren los met de bieslook, peterselie en dragon. Breng op smaak met zout en peper.
- Bekleed het cakeblik met het quichedeeg. Leg de asperges erin (eventueel halveren) en giet het kruidenroom-eimengsel erop. Verbrokkel de geitenkaas erover.
- Bak de taart goudbruin en gaar in de oven in ca. 30 à 45 minuten.
Boodschappen lijst
- Haver cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Quiche deeg
3,89 270 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!