Hoofdgerecht
Asperge carpaccio
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 6 asperges
- • 2 eieren, hardgekookt
- • 2 el peterselie, fijngehakt
- • 1 el olijfolie
- • Zeezout
BEreidings wijze
- Schil de asperges met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en snijd de uiteinden op gelijke lengte af.
- Snijd met een heel scherp mes (of met een kaasschaaf) de asperges in dunne plakjes en leg de plakjes naast elkaar.
- Bestrijk de asperges met olijfolie en bestrooi met wat zeezout.
- Prak de eieren fijn en vermeng ze met de peterselie. Breng op smaak met een beetje zout en serveer bij de asperges.
Boodschappen lijst
- Witte asperges
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Keltisch zeezout grof
2,89 1 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!