Bakken
Appelcake met yoghurt
- • Bakken
- • 4 personen
- • 125 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 eieren
- • 1 appel, de helft geraspt en andere helft in blokjes
- • 75 g lupinemeel
- • 25 g rijstmeel
- • 3 el pecannoten, grof gehakt
- • 2 el kaneel
- • 1 el magere yoghurt
- • 2 tl bakpoeder
- • Ook nodig: 1 klein cakeblik, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Maak een deeg van beide meelsoorten met de eieren, yoghurt, kaneel en bakpoeder. Schep de appelrasp- en blokjes en de pecans erdoor.
- Stort het mengsel in het cakeblik en bak in ca. 25-30 minuten gaar.
Boodschappen lijst
- Gemalen kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Rijstmeel
2,99 350 Gram
removeadd product to cart - Magere yoghurt
2,09 1 Liter
removeadd product to cart - Elstar appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Lupinemeel
3,49 200 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2018.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!