Salade
Appel-venkelsalade met grie
- • Salade
- • 4 personen
- • 320 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g grie
- • 3 appels, liefst een combi van rood en groen
- • 2 venkel, in dunne plakken (bewaar het groen voor garnering)
- • 4 el olijfolie
- • 1 el witte balsamicoazijn
- • 2 tl mosterd
- • 2 tl honing
- • Paar takjes peterselie, gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Steek het klokhuis met een appelboor uit de appels. Snijd de appels in dunne schijfjes.
- Maak een dressing van de olie met de azijn, mosterd, honing, zout en peper.
- Maak 4 stapeltjes van appel en venkel en besprenkel met de dressing.
- Verkruimel de Grie erover en garneer met venkelgroen en peterselie.
Boodschappen lijst
- Venkel
2,49 450 Gram
removeadd product to cart - Bloemenhoning
4,89 450 Gram
removeadd product to cart - Witte balsamicoazijn
6,09 250 ML
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!