Sauzen & dressings
Appel-pruimenchutney
- • Sauzen & dressings
- • 2 personen
- • 75 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 ml appelazijn
- • 2 appels, in kleine stukjes
- • 2 grote of 4 kleine pruimen, in kleine stukjes
- • 50 g suiker of honing
- • 2 cm verse gember, geraspt
- • ½ ui, gesnipperd
- • ½ rode peper, in ringetjes
- • 1 teen knoflook, fijngesneden
- • 1 tl kaneel
- • 1 tl kerrie
BEreidings wijze
- Breng alle ingrediënten in een pan aan de kook en laat 20 minuten doorkoken.
- Giet de chutney in een schoon glazen potje en sluit goed af. Laat de chutney ca. 2 weken goed op smaak komen.
Boodschappen lijst
- Kristalsuiker
3,49 750 GRAM
removeadd product to cart - Gember
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Natyra appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Ongefilterde appelazijn
3,19 750 ml
removeadd product to cart - Milde kerrie
2,99 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst Varieer met kruiden en smaakmakers. Lekker bij kaas of koud vlees.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!