Dessert
Amandeltoetje met kastanjes en granola
- • Dessert
- • 2 personen
- • 515 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 ml Noomi plantaardige variatie op yoghurt amandel
- • 30 g gekookte tamme kastanjes, in dunne plakjes
- • 4 el granola noten & pitten
- • 2 el bosbessenjam
BEreidings wijze
- Verdeel de amandel'yoghurt' over twee coupes.
- Garneer met granola, bosbessenjam en plakjes tamme kastanje.
Boodschappen lijst
- Amandel naturel
3,65 350 Gram
removeadd product to cart - Gekookte kastanje (vacuüm)
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Bosbessenjam
4,39 340 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!