Amandel-teffmeelkoekjes
Amandel-teffmeelkoekjes

Bakken

Amandel-teffmeelkoekjes

  • Bakken
  • 8 personen
  • 141 kcal / portie

Ingrediënten lijst

250 g witte amandelpasta
200 g teffmeel
125 g honing
100 g kokosolie, gesmolten
1 tl five spice kruidenmix
Snufje zeezout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng het teffmeel met het zout in een kom. Roer in een andere kom de overige ingrediënten tot een gladde massa. Roer de inhoud van beide kommen door elkaar.
  3. Maak balletjes uit het koekjesdeeg (ongeveer 1 eetlepel per koekje) en leg ze op het bakpapier. Druk elk balletje voorzichtig met een vork plat, zodat er streepjes op komen.
  4. Bak de koekjes ca. 10 minuten in de oven. Laat op een rooster afkoelen.

Boodschappen lijst

Tips

Voor ca. 24 koekjes Dit recept is afkomstig van Lekker Weten Herfst