Bakken
Amandel-teffmeelkoekjes
- • Bakken
- • 8 personen
- • 141 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g witte amandelpasta
- • 200 g teffmeel
- • 125 g honing
- • 100 g kokosolie, gesmolten
- • 1 tl five spice kruidenmix
- • Snufje zeezout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng het teffmeel met het zout in een kom. Roer in een andere kom de overige ingrediënten tot een gladde massa. Roer de inhoud van beide kommen door elkaar.
- Maak balletjes uit het koekjesdeeg (ongeveer 1 eetlepel per koekje) en leg ze op het bakpapier. Druk elk balletje voorzichtig met een vork plat, zodat er streepjes op komen.
- Bak de koekjes ca. 10 minuten in de oven. Laat op een rooster afkoelen.
Boodschappen lijst
- Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Five spices kruidenmix
4,19 50 Gram
removeadd product to cart - Witte amandelpasta
7,19 250 Gram
removeadd product to cart - Extra virgin kokosolie
6,49 500 Ml
removeadd product to cart - Teffmeel
5,59 500 Gram
Uit assortiment
Tips
Voor ca. 24 koekjes Dit recept is afkomstig van Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!