Ontbijt
Amandel pancakes
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g plantaardige variatie op yoghurt amandel
- • 100 g havermeel
- • 1 el gebroken lijnzaad
- • 1 el agavesiroop
- • Handje blauwe bessen
BEreidings wijze
- Meng het lijnzaad met 2 el water en laat het mengsel enkele minuten staan.
- Meng het havermeel met de amandelyoghurt en voeg een flinke scheut water toe om het mengsel wat vloeibaarder te maken. Voeg 1 el agave siroop (of meer naar smaak) en een snufje zout toe. Doe het lijnzaadpapje bij het beslag en roer door.
- Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan. Bak hierin kleine pannenkoekjes. Stapel de pannenkoekjes op en garneer ze met de blauwe bessen, agave siroop en eventueel wat takjes munt.
Boodschappen lijst
- Agavesiroop
3,79 250 Ml
removeadd product to cart - Amandel naturel
3,65 350 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
3,99 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Blogger: recept Miss Havermout Tip: Je kunt ook wat blauwe bessen mee bakken in de pannenkoeken. Leg hiervoor een paar blauwe bessen in het beslag net nadat je dit in de pan hebt gedaan.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!