Bakken
Aardappeltaart met bieslook met fenegriekkaas
- • Bakken
- • 4 personen
- • 386 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8 aardappelen, met schil in dunne plakken
- • 200 ml kookroom
- • 150 g fenegriekkaas of geitenbrie fenegriek
- • 75 g rucola
- • 4 eieren
- • 4 el verse bieslook
- • 1 el kerrie
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Klop de eieren los samen met de kookroom, kerriepoeder en bieslook. Breng het op smaak met zout en peper
- Leg in de springvorm 2 lagen aardappel en 1 laag fenegriekkaas. Voeg een scheut eimengsel toe. Herhaal dit totdat alles op is.
- Bak de hartige taart in ca. 55 minuten goudbruin en gaar. Snijd er mooie punten van en serveer er evt. rucola bij.
Boodschappen lijst
- Vastkokende aardappelen
6,99 2 kg
removeadd product to cart - Geitenbrie fenegriek 60+
7,96 190 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Milde kerrie
3,39 35 Gram
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 110 minuten Dit recept komt uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!