Aardappeltaart met bieslook met fenegriekkaas
Aardappeltaart met bieslook met fenegriekkaas

Bakken

Aardappeltaart met bieslook met fenegriekkaas

  • Bakken
  • 4 personen
  • 386 kcal / portie

Ingrediënten lijst

8 aardappelen, met schil in dunne plakken
200 ml kookroom
150 g fenegriekkaas of geitenbrie fenegriek
75 g rucola
4 eieren
4 el verse bieslook
1 el kerrie
Zout en peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Klop de eieren los samen met de kookroom, kerriepoeder en bieslook. Breng het op smaak met zout en peper
  3. Leg in de springvorm 2 lagen aardappel en 1 laag fenegriekkaas. Voeg een scheut eimengsel toe. Herhaal dit totdat alles op is.
  4. Bak de hartige taart in ca. 55 minuten goudbruin en gaar. Snijd er mooie punten van en serveer er evt. rucola bij.

Boodschappen lijst

Tips

Bereidingstijd: 110 minuten Dit recept komt uit de Lekker Weten Herfst