yogi tea is genieten van thee

yogitea-groenethee

De geschiedenis van Yogi Tea begon meer dan 40 jaar geleden met een heerlijk aromatische kruidenthee. Deze thee - nu bekend als Yogi Tea Classic - vormde de basis voor de unieke variëteit aan heerlijke Ayurvedische kruiden- en specerijentheemengsels die werken op de geest en de ziel. 

kANT-EN-KLARE SPECERIJENMENGSELS

Echte, biologische theeën bestaan voornamelijk uit kruiden en specerijen. Zo ook de theeën van Yogi Tea! De hierin gebruikte kruiden en specerijen hebben allemaal hun eigen gezondheidsbevorderende kenmerken. Behalve dat je ze als kruidenthee kunt drinken bij winterse kwaaltjes (5 tot 10 minuten laten trekken), kunnen de (cold) tea's zelfs verfissend werken in de zomer.

yogitea-theezakjes

Koken met thee

Yogi Tea ontwikkelde een aantal recepten waarin de thee verwerkt is. De kruidige thee is natuurlijk ook heerlijk om gerechten op smaak te brengen. Laat je verrassen! Met een zakje thee geef je je gerecht binnen een mum van tijd een unieke smaak, dankzij de vele kruiden en specerijen. Dat maakt koken met Yogi Tea praktisch, voordelig, lekker en - vanwege de ayurvedische achtergrond - gezondheidsbevorderend.

CHAI CHAI CHAI!

Chai is het Indiase woord voor ‘thee’. In Nederland kennen we chai vooral als een kruidige, pittige thee met veel specerijen. Ook in het assortiment van Yogi vind je een aantal soorten chai. Met de losse chai-thee kun je zelf op authentieke wijze chai-thee maken. Kook de kruiden hiervoor ongeveer 20 minuten en voeg er daarna naar smaak nog plantaardige melk en zoetstof aan toe. Schenk de thee door een zeefje en genieten maar!

yogitea-theezakjes
yogitea-detox-classic-thee

Het hoogtepunt voor het zomerseizoen

Een natuurlijke frisdrank, gemaakt van vers gezette kruiden- en specerijenthee. Raakt je geest en verfrist je lichaam. Ervaar de unieke smaakvolle kruiden- en specerijentheeën. Geïnspireerd op de ayurvedische filosofie, gezoet met waardevolle agavesiroop en 100% biologisch (landbouwproducten), zonder koolzuur.

Thee inspiratie