biologische dierenvoeding van yarrah

yarrah-hondenvoer

De producten van Yarrah zijn uitsluitend gemaakt van zuivere ingrediënten om de gezondheid van jouw dier te verbeteren. De diervoeding van Yarrah is gemaakt van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten. Yarrah is daarmee betrokken bij de wereld waarin we leven en verantwoord bezig voor het welzijn van mens, dier en natuur.

met yarrah een bewuste keuze

Om zeker te weten dat het goed is analyseert Yarrah de grondstoffen voordat deze verwerkt worden. Daarnaast gaan ze persoonlijk langs bij de leveranciers om zelf te zien dat de dieren een beter leven hebben gehad en dat de grondstoffen ook echt biologisch zijn. De ingrediënten halen ze bij boeren die - net als Yarrah - de wereld graag wat beter maken. 

Keurmerken

Yarrah werkt er continu aan om aan de strengste eisen voor biologische producten, dierenwelzijn en voedselveiligheid te voldoen. Zo dragen de producten naast het EU keurmerk o.a. het EKO keurmerk, het drie sterren Beter Leven keurmerk en het MSC keurmerk voor producten met vis.

Goede voeding heeft, net als op mensen, een positief effect op de gezondheid van de hond of kat. Dit merk je aan een mooiere vacht, betere stoelgang, mindere allergiën en jeuk en betere energiebalans.

compleet en passend voer

De voeding is zo samengesteld dat er voor iedere hond en kat een passend voertype beschikbaar is met de perfecte proteïne- en vetbalans. Voor dieren die moeite hebben met het verteren van granen is er graanvrije voeding. Maar ook vegetarische/veganistische hondenvoeding!

yarrah-hondenvoer