onze bakker

dagdauw-versbrood

Elke dag staan onze bakkers vroeg op om voor jou vers brood te bakken met de beste biologische granen. Het deeg wordt met zorg gekneed en krijgt alle tijd om te rijzen. Hierdoor wordt het brood heerlijk mals en smaakvol en zit het vol met gezonde voedingsstoffen.

smaakontwikkeling

Onze bakkers hebben jarenlange ervaring in het bakken van biologisch brood en banket op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Het ‘geheim’ van deze heerlijke broden is tijd. Het merendeel van de tijd zit in het rijzen en rusten voor een optimale smaakontwikkeling en verdieping van het aroma. Door alle tijd die het deeg heeft gehad om zich te ontwikkelen, smaken de broden smeuïg, mals en blijven daardoor langer lekker vers. 

dagdauw-versbrood-bakker

verbeek-brood-met-boter

Afbakinstructie

Je koopt ons brood voorgebakken in de webshop, zodat je het thuis in een paar minuten tijd knapperig kunt afbakken. Dat betekent áltijd genieten van lekker vers brood!   

  • Het brood afbakken doe je in een goed voorverwarmde oven op 220°C .
  • Afhankelijk van je oven bak je de broden van 800 gram 10 tot 12 minuten. Ga voor een mooie goudbruine korst!
  • Laat minimaal 10 minuten afkoelen en je brood is klaar om aan te snijden en lekker te beleggen!
  • Zowel voorgebakken als afgebakken brood kun je in de vriezer bewaren. Als je het van tevoren snijdt, kun je de plakken makkelijk laten ontdooien.