fitfood vega en vegan broodbeleg

Fitfood Vegan en Veggi Deli biedt jou alternatieven voor vleeswaren en kaas die passen binnen een dynamische levensstijl. Alle producten worden gemaakt zonder vis, vlees of melk en zijn vrij van GMO. Hierdoor kan je zorgeloos genieten van lekker eten.

fitfood vegan deli

Het kaasassortiment van Vegan Deli bestaat uit allerlei soorten vegan kaas met verschillende smaakvariaties. Zo is de Smoked variant zeer geschikt op een tosti en de Intense kaas sluit perfect aan bij ovengerechten zoals lasagne. Alle kaas is glutenvrij en zowel warm als koud te gebruiken. De plakken en geraspte kaas zijn erg makkelijk in gebruik. Verder bestaat het assortiment uit verschillende vegan patés en vleeswarenvervangers.

fitfood veggi deli

Het vegetarische broodbeleg van Veggi Deli is een hele fijne vleesvervanger voor op de boterham. Een fijne toevoeging aan een tosti, maar ook lekker met wat plakjes rauwkost op een snee zuurdesembrood. De rustica variant heeft iets weg van de bekende salami waardoor het product ook zeer geschikt is voor gebruik op een pizza.