verantwoord schoonmaken met the good witch

Wij houden van schoonmaken met een goed gevoel. Niet alleen voor ons zelf maar ook voor de planeet. Daarom is The Good Witch op zoek gegaan naar de beste ingrediënten voor jouw schoonmaakmiddelen. Deze ingrediënten heeft ze gemengd in haar ketel, met deze schoonmaakmiddelen als eindresultaat! Geniet van de heerlijke ruikende geuren van sinaasappel & jasmijn, kersenbloesem & vanille en wilde viooltjes.
Ecologische Schoonmaakmiddelen

EU ecolabel

De schoonmaakmiddelen zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en verpakt in flessen van 100% gerecycled plastic. Hierdoor laat het schoonmaakmiddel een minimale ecologische voetdruk achter. Daarom beschikt The Good Witch over een EU Ecolabel, want een schoon huis vinden wij belangrijk, maar de planeet minimaal net zo belangrijk! Het EU Ecolabel garandeert een minimale impact op het milieu gedurende de hele levenscyclus van het product, inclusief productie, gebruik en afvalwerking.

Stralend schone vaat

De vaatwascapsules zijn all-in-one, dit houd in dat ze naast vaatwaspoeder ook vaatwaszout en glansspoelmiddel bevatten. De folie van de capsules is volledig wateroplosbaar. De ingrediënten zijn zo samengesteld dat jou vaat weer sprankelend en compleet vlekkeloos uit de vaatwasser komt. 
ekoplaza-biologisch-thegoodwitch-vaatwas

Duurzaam schoonmaken

Het assortiment beschikt over verschillende soorten schoonmaakproducten. Er is een allesreiniger concentraat, waarmee je je huis heerlijk mee kan laten ruiken als je bijvoorbeeld dweilt. Ook is er een allesreiniger spray om alle oppervlaktes weer glanzend schoon te maken. 

De allesreiniger concentraat is speciaal ontworpen om hardnekkige vuil- en vetvlekken te verwijderen, terwijl het een langdurige en aangename geur achterlaat die je huis verfrist. Voor dagelijkse reiniging is de allesreiniger ideaal. Het biedt een handige oplossing voor het reinigen van diverse oppervlaktes. 


Verfrissend wasmiddel

The Good Witch biedt een assortiment aan wasmiddelen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van jou wasgoed. Of je nu kledingstukken hebt in levendige kleuren, donkere tinten of helder wit, The Good Witch heeft voor alles wat! De bonte en zwarte wasmiddel én het wasmiddel voor de witte was is zorgvuldig samengesteld om de kleuren zo helder en fris mogelijk te houden.

ekoplaza-biologisch-thegoodwitch-wasmiddelen