sojaproducten van taifun

taifun-vega

Taifun wist dat sojabonen zouden kunnen groeien in een warm klimaat en hebben daarom regionale biologische boeren aangemoedigd om te beginnen met het verbouwen van sojabonen. Met als resultaat, 8 boeren die met een totaal oppervlakte van 40 hectaren een poging waagde.

diversiteit van taifun

Vandaag de dag komt 100% van alle sojabonen vanuit het hart van Europa: Taifun ontvangt uitstekende tofu sojabonen met een hoog eiwitten gehalte vanuit Zuid-, en Oost-Duitsland, lagergelegen Oostenrijk en de Franse regio’s Alsace en Jura. In totaal verbouwen 75 boeren Taifun-tofu in Centraal-Europa in een gebied van 1300 hectare.

taifun-sojaoogsten

Vegetarische recepten

taifun-hechtesamenwerking
taifun-fetacouscoussalade

Hechte samenwerking

Iedere manier van productie heeft ecologische consequenties. Het is voor Taifun dan ook heel belangrijk om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten tijdens het productieproces. Dit proces wordt dan ook goed geanalyseerd om te kunnen blijven innoveren. 

Kwaliteit met een gebalanceerd dieet

Tofu past goed in een gebalanceerd dieet. Zo heeft het een alkalisch effect en bevat het alle essentiële aminozuren waardoor de PH-waarde van je lichaam op orde blijft en je een stuk gezonder bent. De voedingswaarden zijn het hoogst wanneer die aminozuren gecombineerd worden met granen.