soto vega & vegan specialiteiten

soto-burgers

Genieten van de lekkerste vegan burgers, heerlijke knapperige, veganistische loempia's, fijne dumplings met gevarieerde vullingen en verrassende fingerfoods doe je met SOTO. Met veel passie, vakmanschap en liefdevol handwerk produceren ongeveer 120 medewerkers de producten van SOTO.

soto klimaatneutraal

SOTO zet belangrijke stappen op weg naar milieubescherming en duurzaamheid. Ze zijn constant op zoek naar manieren op hun werkwijze te optimaliseren op het gebied van duurzaamheid. En met succes: SOTO is onlangs gecertificeerd als een volledig COneutraal bedrijf. Samen op weg naar een gezonde wereld! 

De burgers van SOTO

Hamburgers zijn helemaal hip en passen perfect in een vegetarische of veganistische leefstijl. De burgers van SOTO, elk met andere kenmerken, hebben voor ieder wat wils. Ook als je gewoon eens een dagje wat minder vlees wil eten. Het zijn fijne samengestelde recepturen met de beste ingrediënten en extra veel peulvruchten, groenten, granen of zaden.

soto-burger
soto-vegetarische-burger
soto-vegetarische-vegaloempias

Vegetarische biologische producten

In de buurt van het schilderachtige meer de Chiemsee in Bad Endorf, produceert het ambachtelijke voedingsbedrijf een aantal heerlijke vegetarische en vegan biologische producten. Zoals gevarieerde knapperige rollen, fingerfoods en de beste hamburgers en pasteitjes.


Alle  producten zijn klaar om te eten en kunnen eenvoudig vetvrij worden verwarmd in de pan, oven of in de magnetron. Dit zorgt voor een heerlijke en natuurlijke maaltijd in een korte tijd. Zelfs koud zijn het lekkere, gezonde tussendoortjes. 

Vegetarische recepten