natuurlijke wasmiddelen van sodasan

Sinds de oprichting in 1982 heeft Sodasan continue het speelveld weten te veranderen door de innovatie in producten en het productieproces altijd te laten leiden door duurzaamheid. Van het zoeken naar specifieke ingrediënten tot de CO2-neutrale productie en het recyclen van de verpakkingen; Sodasan werkt er hard aan om duurzamer te werken en beter met de wereld om te gaan.  

een gezonde en leefbare wereld

Duurzaam wassen betekent meer dan producten gebruiken die beter afbreken in de natuur. Vrijwel alle wasmiddelen, ook de duurzame, hebben goedkope en sterke ontvettende aardoliederivaten als basis. Maar aardolie raakt op en het raffineren ervan is geen duurzaam proces. 

De schone manier om schoon te maken

Sodasan ontwikkelt producten voor mensen die hun huis schoon en comfortabel willen houden, zonder gebruik te maken van chemicaliën. De belofte die Sodasan doet: "De schone manier om schoon te maken" staat voor een hoge reinigingskracht zonder synthetische toevoegingen.


Alle Sodasan producten zijn vrij van petrochemicaliën, GMO's en microplastics. Secuur geselecteerde plant- en mineraalgebaseerde ingrediënten zijn verkregen door de kracht van de natuur en vormen de basis van een brede range aan schoonmaakproducten, zepen en geuren.