natuurlijke wasmiddelen van sodasan

sodasan-wasmachine
Sinds de oprichting in 1982 heeft Sodasan continue het speelveld weten te veranderen door de innovatie in producten en het productieproces altijd te laten leiden door duurzaamheid. Van het zoeken naar specifieke ingrediënten tot de CO2-neutrale productie en het recyclen van de verpakkingen; Sodasan werkt er hard aan om duurzamer te werken en beter met de wereld om te gaan.  

The clean way to clean

Het motto van Sodasan is "make clean clean", wat het bedrijf zo bijzonder maakt. Al 40 jaar draait alles om ecologisch handelen en het tegengaan van klimaatverandering op eigen wijze. Van de inkoop van schone grondstoffen tot schone productie in Oost-Friesland. Sodasan neemt haar verantwoordelijkheid in het respectvol omgaan met de planeet, de mens en toekomstige generaties. Ze werken constant aan het zo klein mogelijk houden van zijn ecologische voetafdruk. 

Schoonmaakmiddelen

een gezonde en leefbare wereld

Duurzaam wassen betekent meer dan producten gebruiken die beter afbreken in de natuur. Vrijwel alle wasmiddelen, ook de duurzame, hebben goedkope en sterke ontvettende aardoliederivaten als basis. Maar aardolie raakt op en het raffineren ervan is geen duurzaam proces. 

sodasan-wasmiddel

De schone manier om schoon te maken

Sodasan ontwikkelt producten voor mensen die hun huis schoon en comfortabel willen houden, zonder gebruik te maken van chemicaliën. De belofte die Sodasan doet: "De schone manier om schoon te maken" staat voor een hoge reinigingskracht zonder synthetische toevoegingen.


Alle Sodasan producten zijn vrij van petrochemicaliën, GMO's en microplastics. Secuur geselecteerde plant- en mineraalgebaseerde ingrediënten zijn verkregen door de kracht van de natuur en vormen de basis van een brede range aan schoonmaakproducten, zepen en geuren.

Afwasmiddelen