prolaterre plantaardig lekker

prolaterre-tofu-tomaat-basil

ProLaTerre is een merk met een missie. Dit 100% Nederlandse merk ontwikkelt in Zuid-Limburg 100% vegan en biologische lekkernijen. Om meer mensen plantaardig te laten eten, bedenken ze steeds nieuwe producten. Het hoofdingrediënt van hun product is Europese GMO-vrije soja waar geen bos voor is gekapt.

zeewier in je burger

Al eeuwenlang eten mensen zeewier. Omdat het vanwege de vele mineralen, waaronder jodium, gezond is. Vind jij de smaak even wennen? Dan zijn deze zeewierburgers of balletjes vanwege de milde smaak ideaal. Het zeewier in deze zeewierballetjes en -burgers komt van een duurzame zeewierboerderij in de Oosterschelde. 

prolaterre-zeewierburger

Veggie vissticks

Eet je graag plantaardig maar mis je de smaak van vis? Dan hebben we iets leuks voor je. Van biologische Europese sojabonen maakt ProLaTerre Veggie Vissticks, 100% plantaardig, vol van smaak en gegarandeerd graatvrij (hihi)! Deze biologische veggie vissticks zijn ideaal als visvervanger voor bij een maaltijd, op een broodje, boterham of wrap. Voorgebakken en gepaneerd. In de pan bak je ze op middelmatig vuur in een beetje olie in 6 minuten lekker krokant. Of je verwarmt ze 7 minuten in de oven op 180 graden.

Veggie vissticks
+20 EKOPUNTEN

Veggie vissticks

Prolaterre - 180 Gram

Wist je dat...

ProLaTerre gebruik maakt van groene stroom voor het hele proces vanaf de teelt van de Italiaanse sojabonen, het sorteren, het verwerken, het transport, tot en met het maken van de uiteindelijke producten? Het transport gaat per trein welke rijdt op groene stroom. Vanaf de teelt tot en met de levering in de Limburge productiekeuken van ProLaTerre is zélfs sprake van CO2 opname, in plaats van uitstoot. Zeer duurzaam dus!

Vegetarische recepten