naty babyverzorging

naty-baby

Kies je voor luiers van Naty? Dan kies je voor 100% gecertificeerd biologisch en plantaardig materiaal op de huid van je baby. In een wereld vol greenwashing moet vertrouwen worden verdiend, daarom beschikt Naty over certificeringen die met solide, onafhankelijke bewijzen hun beweringen bevestigen.

naty doekjes

Zoals alle Naty-doekjes, zijn ze vrij van parfum en schadelijke chemicaliën (behalve de licht geurende doekjes die een gecertificeerde lichte geur van frisheid hebben). De natuurlijke kracht kalmeert zelfs de meest gevoelige babybilletjes. Ze zijn speciaal ontworpen om zacht te zijn voor de gevoelige huid van jouw baby. 

naty-babyverschonen

Vochtige doekjes

naty-baby-strand

20 jaar luierinnovatie

Volgens vele ouders hebben ze 's werelds best presterende groene luier. Dit verrast Naty niet, want 20 jaar luierinnovatie heeft hen geleerd nooit compromissen te sluiten over functie en kwaliteit. Bij Naty kiezen ze niet voor organisaties die hun eco-certificaten gemakkelijk weggeven, maar voor degenen met de hoogste eisen. 

Naty luiers

Naty is de eerste eco-luier met OK Biobased-certificering, met een GM-vrije, op maïs gebaseerde laag. De maïszetmeellaag is ademend, in tegenstelling tot kunststof en dat resulteert in een luchtigere, drogere en meer comfortabele luier. 

  • Absorberende kern met 100% gecertificeerde pulp door de Forest Stewardship Council of het PEFC en superabsorberende polymeren.
  • De binnenste laag van onze luier is gemaakt van een mix van twee soorten materiaal waarmee we een zacht, biologisch materiaal kunnen maken dat in direct contact staat met de huid van uw baby.
  • De buitenste laag van onze luier is gemaakt van een mix van twee soorten materiaal waarmee we een zacht, biologisch materiaal kunnen creëren dat in direct contact staat met de huid van uw baby.
  • De sluiting van onze luiers die in direct contact staan met de huid van uw baby zijn gemaakt van biologisch materiaal.
  • Onze luierlekbescherming is gemaakt van 80% biologisch materiaal.
  • De absorberende kern is omwikkeld met een 100% gecertificeerde stof gemaakt van pulp dat gecertificeerd is door de Forest Stewardship Council of het PEFC.
  • De gekleurde opdruk op de luiers is vrij van zware metalen en niet schadelijk voor de gezondheid.