plantaardige proteïne bij mattisson

Mattisson-plantaardige-proteïne
Bij Mattisson geloven ze dat beter ook gezonder is. Daarom kiezen ze altijd voor zuivere, onbewerkte ingrediënten van A-kwaliteit en geen goedkope B-kwaliteit. Deze plantaardige proteïne is beter voor jouw (vegan) lifestyle en het milieu.

Proteïne poeders

Proteïne poeder recepten

Biologische proteïnen

Proteïnen, of eiwitten, zijn hartstikke belangrijk voor je spieren. Ze helpen bijvoorbeeld bij de opbouw, het in stand houden en herstellen ervan! Kies je voor de biologische proteïnen van Mattisson, dan passen die ook heel goed bij een gezonde en duurzame levensstijl. Ze zijn een prima aanvulling op je maaltijden!

Vegan proteïnen

Houd jij er een vegan lifestyle op na? Dan zijn de plantaardige vegan proteïnen een goede en duurzame vervanger van dierlijke eiwitbronnen. Ook deze bevatten alle essentiële aminozuren. Je kunt kiezen uit de varianten soja, rijst, amandel en erwten.  Uiteraard zijn alle Mattisson-producten zonder enige toevoeging en 100% natuurlijk. 

mattisson-groentetomaatsoep
mattisson-proteineshake

De tijgernoot een super gezond knolletje

Bij tijgernoten denk je misschien aan die knapperige borrelnootjes met een ‘tijgerprint’ aan de buitenkant. Maar dat zijn niet de tijgernoten waar het dit keer over gaat! Wij hebben het over het supergezonde knolletje dat ook tijgernoot genoemd wordt, of aardamandel of chufa. De kleine bolletjes zijn echte oervoeding; uit onderzoek is gebleken dat oude Afrikaanse volkeren leefden op een dieet van fruit, insecten en 80% chufa’s. Daaruit blijkt wel hoe bijzonder de voedingswaarde van deze tijgernoot is! De tijgernoot is heerlijk als tussendoortje of als toevoeging aan ontbijtgranen of muesli. En 100% glutenvrij!  

Gepelde tijgernoten

Gepelde tijgernoten

Mattisson - 450 Gram