marienwaerdt de lekkerste landgoedproducten

marienwaerdt-jam-assortiment
Heerlijkheid Mariënwaerdt is een familielandgoed aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. Het landgoed is al sinds 1734 in handen van dezelfde familie en nu beheert de negende generatie het landgoed. Daar maken ze de lekkerste landgoed jams en kazen. 

Gezond zoet broodbeleg

Frans Baron van Verschuer overleden

Frans baron van Verschuer, landheer van Heerlijkheid Mariënwaerdt, is op 64-jarige leeftijd plotseling overleden aan de gevolgen van een val van een trap. Het ongeluk gebeurde op zondag 19 juni, de volgende avond op maandag 20 juni is Frans in het bijzijn van zijn familie gestorven. Het team van Ekoplaza wenst zijn familie, kennissen en vrienden heel veel sterkte en kracht toe.

marienwaerdt-landgoedkaas
marienwaerdt-landgoedheerlijkheid

Bijzondere landgoedkaas

Duurzame, biologische landbouw

Landbouw is op Heerlijkheid Mariënwaerdt altijd al belangrijk geweest. Er bevindt zich een groot gemengd agrarisch bedrijf met biologische akkerbouw, fruitteelt en melk- en slachtvee. Aan de rand van het landgoed staat de Landgoedproductie waar hun delicatessen geproduceerd worden. Het assortiment Landgoedproducten, van maar liefst vijftig heerlijkheden, bestaat uit jams, vruchtenspreads, chutneys, curds, sappen, sauzen, stropen en andere lekkernijen. Op de Ekoplaza webshop kun je de jams bestellen. In de Ekoplaza-winkels vind je ook de landgoedkazen.

Zoet broodbeleg recepten