echte rauwe chocolade van lovechock

Bij Lovechock maken ze chocolade, maar waarschijnlijk niet op de manier zoals jij het kent. Ze maken zich sterk voor het duurzaam bijdragen aan het welzijn van de mensen en de planeet. Hoe? Met echte rauwe chocolade. Chocolade die heerlijk anders en gezonder is. Pure Goodness die lichaam, geest en planeet voedt.

Vegan & raw chocoladebars

image
image
image

3 heerlijke soorten

  • Pure chocolade die heerlijk anders is. Met cacao percentages van 80% of hoger, zijn deze repen en tabletten een heerlijk verfijnde combinatie van rauwe chocolade met biologische superfood ingrediënten. 
  • De Vegan M♥LK repen zijn een heerlijk veganistisch alternatief voor melkchocolade. Lovechock combineert de magische krachten van pure rauwe cacao en superfoods (zoals matcha & yacon) met vegan rijstdrank tot een heerlijke milde chocolade. 
  • Goud-wit, ongelofelijk lekker, 100% veganistisch en natuurlijk met alleen maar biologische ingrediënten. Licht gezoet met natuurlijke kokosbloesemnectar.

rAUWE CHOCOLADE

Rauwe cacao bevat van nature veel vitaminen, mineralen, flavonoïden en stemmingverbeterende 'liefdesstofjes'. Hierdoor zijn veel veel van de chocoladerepen een bron van magnesium of ijzer. De rauwe chocolade van Lovechock laat je ervaren hoe échte chocolade smaakt, zoals Moeder Natuur het bedoelt heeft. Uit liefde voor cacao wordt het slechts licht gebrand en blijft de kern van de cacaoboon rauw.

De lovechock filosofie

  • love for you: uit liefde voor jou wordt de rauwe cacao van Lovechock alleen lichtjes gebrand, waarbij de kern van de cacao rauw blijft. 
  • Love for the farmer: bij Lovechock wordt de cacao volgens het Direct Trade principe rechtstreeks van lokale boerencoöperaties gekocht. 
  • Love for the planet: Lovechock wil moeder natuur eren en dat doen ze door alleen biologische ingrediënten te gebruiken. 

Heerlijke chocolade recepten