vegan goodness van lovechock

lovechock-assortiment

Bij Lovechock geloven ze met volle overtuiging dat iedereen een moment van puur geluk verdiend. Ze zijn dan ook gepassioneerd over het maken van vegan chocolade die niet alleen waanzinnig lekker is, maar ook bijdraagt aan jouw totale welzijn.

Altijd natuurlijk, biologisch & met minder suiker

Met de ongeëvenaarde toewijding om de allerbeste ingrediënten te gebruiken, hun ethische normen hoog te houden en zich in te zetten voor duurzaamheid, maken ze van elke hap Lovechock een ware verwennerij voor jou en de wereld. Ze weten als geen ander hoe krachtig cacao is en ze werken vol passie aan een uitgebreid scala aan smaken, voor iedere chocoladeliefhebber. Ze streven ernaar om bewuste consumptie te inspireren en de wereld stap voor stap een betere plek te maken, één heerlijke hap per keer.

Vegan chocolade

kleurrijke cacao magic

Lovechock lanceert de ‘Cacao Magic’ range met geroosterde cacao. 100% vegan chocoladerepen met minder suiker, smeuïg en in een vrolijk jasje. Verkrijgbaar in zes heerlijke varianten van puur naar wit, met onder andere karamel en moerbeien en roze chocolade met gevriesdroogde rode bessen.

ekoplaza-biologisch-lovechock-lessugar
ekoplaza-biologisch-lovechock-giftingrange-chocolade

Cadeautip!

De repen van Lovechock zijn met veel liefde gemaakt en zijn een heerlijk cadeau of traktatie voor iedereen die waarde hecht aan bewuste voeding. Met de drie smaken: Warm Hug, Nutty Kiss en Love is er voor ieder wat wils. De repen zijn volledig vegan, biologisch, vrij van geraffineerde suikers. Daarnaast zijn ze ook gluten-, soja- en palmolievrij.

Rauwe chocolade

Rauwe cacao bevat van nature veel vitaminen, mineralen, flavonoïden en stemming verbeterende "liefdesstofjes". De rauwe chocolade van Lovechock laat iedereen ervaren hoe echte chocolade proeft zoals Moeder Natuur het bedoelt heeft. Uit liefde voor cacao wordt de rauwe cacao van Lovechock slechts licht gebrand en blijft de kern van de cacaoboon rauw. Daarnaast worden er ook stappen als steriliseren, walsen en concheren overgeslagen, uit respect voor cacao. Voor deze pure en echte rauwe chocolade ervaring gebruikt Lovechock de hoogste kwaliteit cacao uit Ecuador en Peru. Deze cacaobonen hebben een heerlijke natuurlijke zoete, fruitige en bloemige smaak.

De Lovechock filosofie

  • Liefde voor de mens
    Jouw welzijn is wat Lovechock drijft. Daarom gebruiken ze alleen ingrediënten van de beste, biologische kwaliteit en maken ze de producten met minder of geen suiker. Je kan dus met een goed gevoel van de chocolade genieten!
  • Liefde voor de cacaoboeren
    Bij Lovechock geloven ze in Direct Trade en het ondersteunen van coöperaties. De cacaoboeren oogsten niet alleen de cacaobonen, maar verwerken de cacao ook tot pasta. Hierdoor zorgen ze ervoor dat de boeren hun expertise kunnen gebruiken voor het verbouwen en produceren van de beste cacaopasta, terwijl ze een eerlijke vergoeding krijgen voor hun harde werk.
  • Liefde voor de planeet
    Bij Lovechock geven ze veel om de planeet en geloven ze dat een vegan leefstijl de beste manier is om de ecologische voetafdruk te verminderen. Daarom is het gehele assortiment 100% veganistisch en wordt de chocolade verpakt in een speciale thuis-composteerbare folie.

Heerlijke chocolade recepten