plantaardige voeding van lima

lima-ontbijt-gezin

Vanuit de gedachte ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ zet Lima zich al 60 jaar in om gezonde, plantaardige voeding te ontwikkelen. Het Lima-assortiment bestaat uit kwalitatieve producten die biologisch en plantaardig zijn. De organisatie is levenslustiger dan ooit!

Plantaardige zuivel

Plantaardige recepten

Lima 'voluit leven'

Voluit leven, dat is leven met respect voor het natuurlijke evenwicht op aarde en tegelijk ten volle genieten. Een eerste belangrijke stap is kiezen voor een evenwichtiger en beter voedingspatroon, zonder in te leven op smaak. Door te kiezen voor 100% plantaardige en biologisch gecertificeerde producten, helpt Lima iedereen om op elk moment van de dag te genieten van beter eten. 

lima-sushi

Biologisch eten

De verwerking en de verkoop van biologische producten zijn gebonden aan de Europese wetgeving voor biologische landbouw. In 1974 legde het labo Lima Expert de fundamenten voor het Europese lastenboek voor biovoeding voor Lima.

Plantaardig eten

Door vlees en vis van ons menu te schrappen, kunnen we onze ecologische voetafdruk halveren. Daarom gebruikt Lima geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Alle producten zijn 100% plantaardig.

Eten

Beter leven begint bij beter eten. Daarom laat Lima zich inspireren door de principes van de macrobiotiek die ze combineren met de smaken uit de Japanse keuken om kwaliteitsvolle plantaardige gerechten te bereiden.

lima-smoothie-maken
lima-rijstdrink-inschenken

Original Lima Muesli wordt sinds 1963 volgens een traditioneel Zwitsers recept bereid. Het recept is een heerlijke mengeling van geroosterde rijst-, tarwe- en gerstvlokken.

Original muesli
AANBIEDING

Original muesli

Lima - 1 kg