de smaakmakers van leqrs

Alles helemaal ‘from scratch’ maken is ontzettend lekker, maar kan erg tijdrovend zijn. Dan is het fijn dat er producten bestaan zoals de pastasauzen, pesto's en tapenades van LEQRS; pure producten zonder onnodige toevoegingen. Ze smaken alsof je ze zelf gemaakt hebt!

Een uit de hand gelopen hobby

De pesto’s en tapenades van LEQRS zijn eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Het viel oprichter Hester Groenen zo’n 25 jaar geleden op hoe lastig het was om als thuiskok aan verse kruiden te komen. Enthousiast nam hij het heft in eigen hand; voor hij het wist stond hij iedere zaterdag verse kruiden te verkopen op de markt in Nijmegen. Doordat de houdbaarheid ook belangrijk is, werd er geëxperimenteerd met verse kruiden op olie; dit groeide verder uit tot smaakvolle tapenades en pesto’s, gemaakt van tuinkruiden.

Authentieke pastasauzen

Bij LEQRS houden ze van de authentieke smaakmakers uit Italië; pastasauzen! In allerlei soorten en maten, traditioneel met een nieuwerwetse touch. In iedere saus zijn andere smaakmakers verwerkt, die allen een eigen verhaal hebben. De olijven komen namelijk uit Griekenland en de cashewnoten in de paddenstoelen pastasaus zijn vers gebrand!