gebakjes van lady fruitcake

ladyfruitcake-petitfourslente-plantaardig

De gebakjes van Lady Fruitcake zijn voedende taartjes op basis van noten, zaden en fruit. Met liefde en aandacht handgemaakte patisserie. Ze zijn mooi van binnen en van buiten. Biologisch, glutenvrij, lactosevrij en vegan. Er wordt geen gebruik gemaakt van geraffineerde suikers en zoeten. De taartjes zijn vrij van soja- en palmproducten.

ladyfruitcake-petitfourslente-plantaardig
ladyfruitcake-plantaardige-smoothiebowl

Maak kennis met: Lady Fruitcake!

Lady Fruitcake is gevestigd in Haarlem waar ze de testkeuken runnen en alle nieuwe en heerlijke recepten ontwikkelen. En die testkeuken is uitgebreid met een eigen biologische stadsmoestuin, waar ze in contact zijn met de seizoenen. Dat is dan ook het streven van Lady Fruitcake; het maken van plantaardige producten waar zo veel mogelijk vers fruit en groenten in zijn verwerkt!

In de speciale droogoven worden de smaken van gedroogde kruiden en bloemen (zoals goudsbloem en vlierbloesem) getest. Want welke kruiden en planten zijn goed voor detoxing (zoals brandnetel met citroen)? Daarnaast zijn ze bij Lady Fruitcake nauw betrokken bij de productie van hun taartjes bij Bakkerij Libraire en de verkoop en contact met klanten. Dus heb jij een tip of opmerking? Dat horen ze heel graag!

Liefde voor plantaardige taartjes

Lady Fruitcake is een jong bedrijf, waar ze heerlijke plantaardige patisserie maken en ontwikkelen. Met een hart voor biologisch en een liefde voor plantaardig eten. De natuur is rijk aan smaken, kleuren en mogelijkheden om prachtige producten mee te maken. De taartjes zijn voedend voor het lijf en passen goed in een gezonde levensstijl. 

Ekoplaza is nauw betrokken bij de ontwikkeling van dit jonge bedrijf. We hebben de kwaliteit gezien van het mooie plantaardige gebak, wat Lady Fruitcake de ruimte geeft om te groeien en mooie nieuwe producten te ontwikkelen, die ze met veel passie en plezier voor jullie maken.

ladyfruitcake-taartjes

Taartjes om van te smullen!