de japanse keuken van clearspring

Clearspring is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar authentieke Japanse specialiteiten en biologische lekkernijen maakt. Inmiddels zijn veel van hun producten bekroond, en over de hele wereld gegeten en gewaardeerd. Voor Clearspring is het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot biologische voeding van hoge kwaliteit. 

authentieke receptuur

Sinds de productie van hun allereerste product in 1980 (Japanse misosoep), produceert Clearspring inmiddels ruim 260 producten. Hun assortiment blijft groeien, want voortdurend worden ze geïnspireerd om diversiteit, innovatie en het belang om welzijn toe te voegen aan ons voedingsaanbod. De producten hebben een karakteristieke smaak, zijn gemaakt volgens authentieke receptuur en op traditionele wijze.

Zonder toevoeging

Elk product wordt zorgvuldig beoordeeld op zuiverheid van de ingrediënten en ecologisch verantwoorde productie. De producten zijn steevast GGO-vrij en gemaakt met biologische ingrediënten. Nooit zal er gebruik gemaakt worden van kunstmatige additieven en geraffineerde suikers. Het raffineren van biologische voedingsmiddelen verlaagt namelijk de kwaliteit van de producten. 

image
image

wasabi poeder

Wasabi is bekend (en berucht) als pittige smaakmaker. Het wordt toegevoegd aan sushi, diverse dressing en dips. Het wordt ook wel de Japanse mierikswortel genoemd. In tegenstelling tot de meeste gangbare wasabi (die alleen maar westerse mierikswortel bevat en fel groen gekleurd is met behulp van kunstmatige kleurstoffen) bevat de wasabi van Clearspring ook 10% echte wasabi!


Noedels recepten