vleesvervangers van biovecci

biovecci-roerbakreepjes
Maak kennis met de vleesvervangers van Biovecci! Lekker, biologisch, voedzaam en duurzaam. Biovecci is dé nieuwe norm in biologische vleesvervangers. Goed voor jou, de mensen om je heen en de aarde waarop we leven. Het assortiment bestaat uit 11 vega en 5 vegan producten en alle vleesvervangers zijn uniek in structuur. Ze zitten boordevol smaak en sappigheid. Buon Appetito! 

Rollade voor iedereen

Ook als je geen vlees eet kan je tijdens het kerstdiner genieten van een heerlijke rollade. De sappige en malse vegetarische rollade / gehaktbrood van Biovecci is gemaakt van duurzaam geteelde soja uit Oostenrijk. Het is lekker gekruid en bevat stukjes zoete aardappel voor een licht zoete bite. Heerlijk voor bij de feestdagen!

Lekker én duurzaam

Biovecci - een verrassend en eerlijk culinair genot! Voortdurend testen en verbeteren en het gebruik van speciaal geselecteerde kruiden hebben de makers van Biovecci in staat gesteld om dit unieke assortiment biologische vleesalternatieven te creëren. Als je Biovecci eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet meer terug. Zo lekker, dit wil je blijven eten! Uniek aan de producten van Biovecci is de structuur: sappig, mals en vol van smaak.


Recepten met vleesvervangers

Ingrediënten van dichtbij

De producten van Biovecci zitten verpakt in een bakje van verantwoord papier en karton met een plastic seal. Hierdoor bevat de verpakking maar liefst 90% minder plastic dan andere vleesvervangers. Alle ingrediënten (op de kruiden na) komen uit Europa. Van lekker dichtbij dus! 


Het kleine maar ervaren en gedreven team van Biovecci maakt op ambachtelijke manier gebruik van de nieuwste technieken. Door jarenlang te testen en uit te proberen hebben ze uiteindelijk bijzondere producten ontwikkeld, enkel gemaakt van duurzaam geteelde ingrediënten. 

Vegetarisch assortiment

Met een assortiment bestaande uit 11 vegetarische varianten, is er voor ieder wat wils. Van verse burgers tot cordon bleu en kaasschnitzels. De vleesvervangers worden gemaakt van soja uit Oostenrijk. Deze biologische soja is duurzaam geteeld met oog voor de telers. 85% van de energie die wordt gebruikt om soja te laten groeien, is opgewekt in de Salauer Mühlback rivier. Wist je dat soja meer dan andere planten stikstof uit de lucht haalt?

Vegan assortiment

Naast het assortiment vega, heeft Biovecci ook 5 vegan varianten ontwikkeld! Hierdoor kan iedereen van Biovecci genieten. Van quinoaballetjes tot roerbakstukjes en uitgebakken speckjes: er is voor ieder wat wils. De vegan lijn is te herkennen aan de groene verpakking. Welke ga jij proberen?

Zo clean mogelijk 

Maikel Geluk, van onze leverancier Future Food Group, is erg enthousiast over Biovecci: "Niet alleen de combinatie van vega/vegan en biologisch maakt Biovecci uniek, maar ook de samenstelling van de producten zelf.  De producten zijn zo clean mogelijk. Bepaalde bind- en hulpstoffen wil en mag je bij een biologisch product namelijk niet gebruiken. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij op een hele mooie en natuurlijke manier de producten van Biovecci maken.”