winterse Stoofpotjes

Zodra het buiten donker is en de dagen koud, krijgen we zin in de volle smaken van echte winterse gerechten. Daarbij kan een stoofschotel niet ontbreken! Geef het gerecht tijd, dan krijg je smaak. 

Geur & smaak

Met de koude, donkere dagen pakken we uit met heerlijke stoofgerechten. Alles in 1 pan laten pruttelen en de smaken en geuren de tijd geven om te ontwikkelen. Door goed biologisch vlees, bijvoorbeeld rundvlees of kip, lang te laten garen wordt het heerlijk zacht en mals. 

Stoofpotjes met vlees

Vega stoofvlees

Ook met peulvruchten en groenten maak je de heerlijkste stoofpotjes. Onze favoriet? Aubergine! Door de structuur van de groente is het dé ideale basis voor jouw stoofpotje. Mis je toch iets van de vleesstructuur? Kies dan voor de vega stoofvleesreepjes van Biovecci! Van Oostenrijkse soja en met de herkenbare stoofvleeskruiden.

Vega stoofvlees

Vega stoofvlees

Biovecci - 200 Gram

Vega(n) stoofpotjes