winterse Stoofpotjes
Zodra het buiten donker is en de dagen koud, krijgen we zin in de volle smaken van echte winterse gerechten. Daarbij kan een stoofschotel niet ontbreken! Geef het gerecht tijd, dan krijg je smaak.
Geur & smaak
Met de koude, donkere dagen pakken we uit met heerlijke stoofgerechten. Alles in 1 pan laten pruttelen en de smaken en geuren de tijd geven om te ontwikkelen. Door goed biologisch vlees, bijvoorbeeld rundvlees of kip, lang te laten garen wordt het heerlijk zacht en mals.
Stoofpotjes met vlees
Vega stoofvlees
Ook met peulvruchten en groenten maak je de heerlijkste stoofpotjes. Onze favoriet? Aubergine! Door de structuur van de groente is het dé ideale basis voor jouw stoofpotje. Mis je toch iets van de vleesstructuur? Kies dan voor de vega stoofvleesreepjes van Biovecci! Van Oostenrijkse soja en met de herkenbare stoofvleeskruiden.
Vega(n) stoofpotjes
- Glutenvrije producten | Ekoplaza
- Nieuw in het schap | Ekoplaza
- Picknick
- Mediterrane keuken | Ekoplaza
- Snelle & makkelijke weekmenu's | Ekoplaza
- Wokken
- Kerst amuses & voorgerechten | Ekoplaza
- Natuurlijke & biologische zonbescherming | Ekoplaza
- Shared dining tijdens de feestdagen | Ekoplaza
- Stoofpot
- Salade
- Stamppot
- Tapas
- Bakken
- Citrusfruit
- Kurkuma en gember
- Gourmet
- Dessert
- Quiche
- Barbecue
- Plantaardige drank
- Plantaardige zuivel
- Verwarmende dranken
- Weerstand
- Zomer
- Soep
- Burgers
- Lente
- Vegetarisch
- Kinderopvang
- Ontbijt
- Granen
- Hanen
- Kruiden en specerijen
- Oosterse keuken
- Zuiver water
- Back to school
- Vaders
- Raw
- No waste
- Alternatieve basis
- Paleo
- Kroketten
- Lupine
- Lunch
- Gezonde vetten
- Kant-en-klaar
- Borrel
- Verfrissende drankjes
- Matcha
- Eiwitrijk
- Hollandse nieuwe
- Oliën en vetten
- Fermenteren
- Mama en kind
- Havermout
- Vezelrijk
- Koolhydraatarm
- Detox
- Kaasplankje
- Aloë vera
- Zeewier
- Mosselen
- Herfst
- Bier
- Wijn
- Winter
- Vegan kaas
- Kombucha