plantaardige drank

Een zuivelvrij alternatief voor in je koffie, als dorstlesser of om mee te koken. Ons assortiment is ruim en bevat voor iedere smaak een optie. Bijvoorbeeld een barista-variant, die garant staat voor een stevige schuimlaag.

image
image

Barista soy

De Barista soy van Isola Bio is een lekker doordrinkbare plantaardige zuivel op basis van Italiaanse soja zonder suiker en is perfect op te schuimen voor het maken van een cappuccino. Isola Bio Barista is ook geschikt om koud te drinken en te gebruiken in de bereiding van gerechten. Gemaakt van water, Italiaanse soja (5,3%), natuurlijk aroma en zeezout. De verpakking is 100% recyclebaar en voorzien van bio-based dop.

Haver barista drank

Een heerlijke 100% biologische haver barista van Provamel die ontzettend goed te gebruiken is voor cappuccino's of latte machiato's. Gemaakt van uitsluitend water, haver 16%, zonnebloemolie, erwteneiwit en een snufje zout. Natuurlijk allemaal van biologisch oorsprong. Dat is pas echt puur plantaardig genieten!

Superlekkere lattes

De heerlijke kurkuma vanilla en ginger latte van Rude Health bestaan voor meer dan 50% uit kurkuma, de rest is een verfijnde samenstelling van de heerlijkste biologische kruiden. Voor de liefhebbers van matcha en chocola zijn er óók twee superlekkere lattes. Je maakt ze eenvoudig klaar met warme óf koude melk. Voor een ijslatte heb je wat ijsklontjes en een beetje heet water nodig om het poeder in op te lossen. Of wat denk je van kurkuma vanilla latte en barista soy als ontbijt in het verrassende havermout recept hieronder?

Heerlijke latte recepten