klaar in een handomdraai

Gezond en vers genieten, zonder ongewenste toevoegingen. Daar houden we allemaal van. Maar er zijn van die dagen dat het niet lekker uit komt, je inspiratieloos bent of je even geen zin hebt om in de keuken te staan. Maar hoe krijg je dan snel een voedzame maaltijd binnen en waar haal je deze vandaan? Wij hebben het antwoord voor je. Want juist voor die dagen hebben wij het eten al voor je klaar staan.  
Met de verse maaltijden en salades van Ekoplaza geniet je binnen een mum van tijd van een verse, voedzame en gezonde maaltijd. Op het werk, onderweg of gewoon lekker thuis. Waar je maar wilt. Gezond gemak noemen we dat!   

Puur, vitaal en volwaardig

Bij Ekoplaza wordt verder gekeken dan smaakvol en biologisch. Het is belangrijk dat producten hun authentieke smaak behouden. De maaltijden worden gemaakt van verse biologische ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Door de juiste onbewerkte ingrediënten te selecteren heb je deze helemaal niet nodig. Er voor ieder wat wils. Het assortiment bevat ook vegetarische, veganistische en eiwitrijke varianten.

Verse quiche van de oorsprong

De quiches van Traiteur de Oorsprong worden met aandacht en liefde gemaakt door hun enthousiaste team. Ze werken altijd met pure en verse ingrediënten en maken alle onderdelen van de maaltijd in eigen keuken. Niets dan goede, eerlijke ingrediënten. En dat proef je! Er is voor iedereen wat. Met of zonder vlees, veganistisch, glutenvrij.