lekker bij de koffie

Zwoegen in de keuken, stress om het menu, de verschillende gerechten perfect timen.. en is de oven eigenlijk wel groot genoeg? Gezellig hoor, het huis vol gasten, maar ook best vermoeiend. Het pièce de résistance van het diner hoef je niet per se zelf te maken. Wij zullen niks verklappen.

Rose&vanilla

Rose&vanilla maakt vernieuwende pastisserie met fantastische smaakcombinaties die altijd gluten- en lactosevrij zijn, en meestal veganistisch en vrij van geraffineerde suikers. Het doel is echt lekkere taarten en cakes te maken, waar iedereen - met of zonder allergie of intolerantie - van kan genieten.

Gemaakt door Daphne in Utrecht

Dit zijn de cakejes waarmee het bij rose&vanilla allemaal begon. De cakes en taarten worden door Daphne gemaakt in haar Utrechtse bakkerij. Voor ieder wat wils, want er zijn verschillende smaakcombinaties: chocolade & hazelnoten, amandel & speculaas, vanille & chocolade en amandel & citroen. 

Je vindt 't gehele assortiment van rose&vanilla in onze winkels!

Liefde voor plantaardige taartjes

Bij Lady Fruitcake ontwikkelen ze spannende zoetwaren boordevol groenten: plantaardige, voedende patisserie. Gemaakt van biologische noten, zaden, fruit en groenten. Ongeraffineerd, natuurlijk en minimaal gezoet, glutenvrij en vol vitale grondstoffen en vezels. 

Je vindt 't gehele assortiment van Lady Fruitcake in onze winkels.

De gebakjes van Lady Fruitcake zijn door de vrolijke kleuren niet alleen prachtig om te zien, maar smaken ook heerlijk door de unieke smaakcombinaties! Bijvoorbeeld de lemon-matcha fairy pie, met frisse citroen en sterke, lichtgroene matcha. Dit taartje heeft niet alleen de beste biologische grondstoffen, maar is ook gluten- en lactosevrij: een feestje voor iedereen. Of de orange-beetroot fairy pie: deze bijzondere smaakcombinatie van sinaasappel, rauwe cacao en verse bietjes gooit gegarandeerd hoge ogen.