detox: tijd voor de grote schoonmaak

Soms kan je spijsvertering overbelast raken. Met als gevolg dat je lichaam onvoldoende in staat is om alle afvalstoffen af te voeren. En daarmee kunnen gezondheidsproblemen ontstaan. Die kunnen uiteenlopen van vermoeidheid, hoofdpijn en verkoudheid tot aan menstruatieklachten en spijsverteringsstoornissen toe. Klinkt bekend? Dan is sapvasten wellicht een manier om de opgehoopte afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Biologische sappen

image
image
image

Drie fasen

Een sapvastenkuur bestaat uit drie fasen: afbouwdagen, sapkuurdagen en opbouwdagen. Je start met drie afbouwdagen om je darmen zo leeg mogelijk te krijgen. Daarna kan het sapvasten beginnen. Afsluitend bouw je in drie dagen de kuur weer af en zit je weer op je gewone eetpatroon.

Energiek gevoel

Met sapvasten onthoud je jezelf van vast voedsel en drink je (groente)sappen, water en kruidenthee. Je kunt dat gewoon één dagje doen, tot wel zeven dagen lang. Door zo’n sapdag geef je jouw spijsverteringsorganen rust en zorg je ervoor dat je lichaam gereinigd wordt.

Compleet sapvastenpakket

Bij Ekoplaza vind je een compleet sapvastenpakket. Hierin zitten melkzuur gegiste groentesappen. Bij melkzuurvergisting komt rechtsdraaiend melkzuur vrij. Dit melkzuur komt van nature ook in de darmen voor en helpt bij de spijsvertering.De ideale sappen voor een sapvastenkuur dus!

Voel je in tien dagen fit en energiek met een detoxkuur

Wil je extra gemak, dan zijn DETOX drinkampullen van Arkopharma ideaal. Deze bevatten een combinatie van 11 biologische planten (en zijn dus veganistisch en vegetarisch) die je lichaam grondig reinigen en op natuurlijke wijze toxinen elimineren. De ampullenkuur duurt 10 dagen. Dan zijn de afvalstoffen opgeruimd en zal je energiepeil merkbaar omhoog gaan. DETOX drinkampullen bevatten de volgende biologische planten: Groene Thee, Linde, Berkenblad, Paardenbloem, Moerasspirea, Grote Klis, Driekleurig Viooltje, Kersensteel, Artisjokblad, Wortelsap en Pruimensap.

Detox drinkampullen

Detox drinkampullen

Arkopharma - 10 stuks