van lokale biobakkertjes

Genieten van biologische dagverse taartjes, gebakjes en patisserie. Het kan, gewoon van Ekoplaza bij jou in de buurt. In welke winkel je ook komt, het is vers en dat zie je. Een krokante bodem, romige vulling en smaakvol biofruit maakt van elk gebakje iets bijzonders. Onze kleinschalige banketbakkers gebruiken altijd verse ingrediënten. En dat proef je!

Proef de passie voor het vak

Frambozen- of chocolademuffins rechtstreeks uit patisserie de Bijenkorf. Gemaakt van romig vanillebeslag met bovenop stukjes meegebakken framboos of ambachtelijke chocolade. Lactose- en glutenvrije cakejes van rose & vanilla, ontwikkeld in de thuiskeuken van oprichtster Daphne Giesbergers. 


Versgebakken taartjes van bakkersfamilie van der Westen of handgemaakte chocolade truffeltaart van De Firma Taart. Liep het water je nog niet in de mond? Dan nu wel! Je vindt al onze taartjes en patisserie in de winkel en bestel rose & vanilla en Lady fruitcake ook online.  

Vegan patisserie

Ken je de plantaardige, glutenvrije patisserie van Lady Fruitcake? Deze kleurrijke, smaakvolle lekkernijen zijn vullend dankzij de noten, zaden, vers fruit en koudgeperste kokosolie. En met een zoetig smaakje door de dadels en plantstropen. Verkrijgbaar in de verskoeling of op ekoplaza.nl.

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-feest2022-bijdekoffie-zoet-ladyfruitcake-rosevanilla
ekoplaza-biologisch-pasen-paasfolder-2023-gebakjes

Gluten- en melkvrije cakejes

Met de lekkernijen van rose &vanilla maak jij Pasen lekker biologisch. Alles wat Daphne en Erik maken is smaakvol én vrij van gluten en melk. En bijna alle smaakcombinaties zijn vrij van geraffineerde suiker. Voor iedereen aan de paastafel – met of zonder allergie of intolerantie – om met elkaar van te genieten.