Alle Ekoplaza winkels

Waar is de dichtstbijzijnde Ekoplaza?

Hier vind je het overzicht van alle winkels van Ekoplaza en de aanvullende afhaalpunten. Ook contactgegevens van de winkel en openingstijden kun je hier vinden. Met behulp van je postcode selecteer je snel de dichtstbijzijnde Ekoplaza of afhaallocatie.


Ik heb een klacht over een product dat ik in de winkel heb gekocht

Wanneer je een product wil retourneren omdat je niet tevreden bent over het artikel, dan kan dit bij de winkel waar je het gekocht hebt. Neem de aankoopbon en het product mee naar de winkel. Je kunt het product dan omruilen voor een nieuw product of je ontvangt het aankoopbedrag retour.


Ik heb een klacht over een winkel

Bij Ekoplaza willen we iedereen een prettige winkelervaring bieden. We horen liever dat je met plezier in onze winkels komt, maar we horen het natuurlijk ook graag als je een minder fijne winkelervaring hebt gehad. Met jouw feedback kunnen we de ervaring in onze winkels verbeteren. Kies ervoor om je klacht in de winkel persoonlijk te bespreken met de desbetreffende bedrijfsleider. Een overzicht met de contactgegevens van alle winkels en afhaalpunten vind je hier.

Bespreek je jouw klacht liever met onze klantenservice? Dan kun je contact opnemen via klantenservice@ekoplaza.nl. Samen bespreken we de situatie zodat we het met de winkel kunnen evalueren. Indien gewenst koppelen we het terug of neemt de bedrijfsleider alsnog contact met je op.


Waar vind ik een overzicht van evenementen in mijn Ekoplaza?

Op onze winkelpagina vind je alle informatie en contactgegevens van de Ekoplaza winkel bij jou in de buurt. Ook informatie over workshops en proeverijen wordt hier gedeeld.