17 nov. 2022

Win! Een bezoek aan de chocoladefabriek van Happy Chocolate

img

Happy Chocolate heeft allerlei nieuwe repen geïntroduceerd én zit in een nieuw jasje. En dat willen we samen met jou vieren! Daarom geven we 4 fantastische prijzen weg!

Win! Een bezoek aan de chocoladefabriek
Altijd al een chocoladefabriek willen bezoeken? Dit is je kans!

 • De hoofdprijs
  Een bezoek voor 2 personen (inclusief vervoer) aan de Belgische chocoladefabriek van Happy Chocolate mét een Happy Chocolate verwenpakket!
 • 3x 2e prijs
  Een bomvol funpakket met allerlei lekkers van Happy Chocolate!

Wat moet je doen? Meld je vóór 29-11-2022 aan als Ekovriend! Ben je al Ekovriend? Super! Dan doe je automatisch mee.

Meld je aan!

Nieuwe smaken
Wist je dat de nieuwe repen van heerlijke Belgische chocolade zijn gemaakt? In pure of melkchocolade met heerlijke nougat, biscuits, sinaasappel of met geroosterde hazelnoten & rozijnen. Jouw favoriet zit er tussen! Liever nog meer cacao? Kies dan voor de pure range variërend van 72% tot maar liefst 92% cacao! Allen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en Peru.

Meer happy nieuwsekoplaza-biologisch-happychocolate-nieuweverpakking-funrepen-puur-chocolade
De komende tijd komt ieder product van Happy Chocolate in een nieuwe verpakking en zullen wij nog meer lekkers gaan toevoegen aan Happy Chocolate. Stay tuned dus!

Happy Chocolate bio & Fairtrade
Happy Chocolate staat voor de allerlekkerste chocolade tegen een eerlijke prijs. De cacao wordt op een verantwoorde manier verbouwd, met respect voor de natuur. Fairtrade chocolade, dus iedereen in de productieketen ontvangt een eerlijke prijs.

Agroforestry
Happy Chocolate doneert per verkocht product een extra bijdrage aan het Agroforestry project. Dit herbebossingsproject helpt cacaoboeren in Ecuador om op de cacaoplantage ook hout- en fruitbomen te verbouwen. Dit draagt bij aan een evenwichtig klimaat en verbetert de bodemvruchtbaarheid. De dorpen waar de boeren wonen gaan erop vooruit, de biodiversiteit wordt gestimuleerd en de chocolade smaakt er alleen nóg maar beter door. Happy Chocolate: Feel happy to share luck!


Actievoorwaarden - Happy Chocolate winactie

 • Deelname aan deze happy actie is geheel kosteloos.
 • Deelname aan de actie vindt plaats als je Ekovriend bent of bent geworden voor 29-11-2022.
 • De prijs die je wint is een reis voor 2 personen inclusief treinreis naar Gent te België. Vervoer van Gent naar de fabriek in Evergem wordt verzorgd. Bij de chocoladefabriek zal een rondleiding verzorgd worden. De winnaar zal thuis een funpakket van Happy Chocolate ontvangen bestaande uit de vijf verschillende funrepen en drie pure repen.
 • De actie loopt van 18 november t/m 28 november 2022. De winnaar van de hoofdprijs wordt voor 1 december 2022 geïnformeerd.
 • Je kunt maar 1x meedoen en deelname aan deze actie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder. Happy Chocolate/Ekoplaza is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 • Happy Chocolate/ Ekoplaza mag altijd de actievoorwaarden tussentijds wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten. Medewerkers van Ekoplaza en moederbedrijf Udea zijn uitgesloten van deelname aan de consumenten winacties.
 • Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder toestemming gebruikt voor het aanmelden van de nieuwsbrief. Adresgegevens van de winnaars worden gedeeld met Happy Chocolate, enkel met als doeleinde om het gewonnen pakket op te sturen. Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.
 • De winnaars worden willekeurig gekozen, mits aan de voorwaarden is voldaan. De winnaar van de hoofdprijs wordt telefonisch op de hoogte gebracht en de winnaars van de funpakketten krijgen het pakket automatisch thuis gestuurd, op het adres wat bij ons bekend is. Wanneer de winnaar van de hoofdprijs meermaals niet bereikbaar is, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, krijgen hier geen bericht van.
 • De rondleiding bij de chocoladefabriek zal in 2023 plaatsvinden en de winnaar zal een aantal data voorgelegd krijgen. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.