15 apr. 2020 nieuws

Online bestellen mogelijk

img

Wij zijn blij dat we iedereen weer kunnen verwelkomen in onze webshop. Zoals je begrijpt wordt je bestelling niet tot in de keuken bezorgd, maar worden de boodschappen bij de voordeur afgeleverd.

Bezorgmogelijkheden 
Bij het kiezen voor je bezorg-service is het mogelijk om te kiezen voor Ekoplaza direct, Eko-route, het ophalen van bestellingen bij een afhaalpunt, of bezorging via onze bezorgservice Reviva (afhankelijk van jouw postcode). Wanneer je boodschappen laat bezorgen kun je alleen vooraf via iDeal betalen en niet aan de deur. Na het selecteren van je bezorgservice is het mogelijk om een bezorgdag en eventueel een tijdsvenster te kiezen. Wanneer je een bezorgdag en eventueel een tijdsvenster niet kunt selecteren, is die dag niet meer mogelijk. Omdat meer mensen op dit moment hun boodschappen online bestellen, zijn bezorgmomenten sneller vol. Wil je overmorgen je boodschappen al geleverd krijgen? Bestel dan vóór 09.00 uur. Wanneer je er voor kiest om boodschappen af te halen in de winkel, dien je te betalen bij het ophalen. We vragen je in de winkel te betalen per pin of met je mobiel, om hand-op-hand contact te voorkomen.

Leeg goed en statiegeld 
We willen je vragen om de lege kratten van je eerdere bestelling bij de voordeur klaar te zetten zodat de bezorger deze retour kan nemen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om leeg goed waar statiegeld op zit, bij de bezorger te retourneren.

Wij danken je voor alle begrip en medewerking. Zorg goed voor jezelf - en voor elkaar!

Team Ekoplaza