18 feb. 2021 nieuws

JouwBox by Ekoplaza

img

Als de oprichter van het inmiddels 3 jaar bestaande JouwBox en als echte levensgenieter, gelooft Tim Hortensius in gezond genieten en een goede balans. Hij merkte dat dit soms makkelijker is gezegd is dan gedaan. Want waar moet je beginnen en welke producten dragen echt bij aan een gezonde levensstijl? Na een zoektocht naar de juiste voedingsdeskundige kwam Tim in aanraking met Ralph Moorman. Als voedingsdeskundige, levensmiddelentechnoloog én ambassadeur van Ekoplaza wist Ralph hem geweldig te adviseren over de juiste producten. Zo is de JouwBox by Ekoplaza geboren!

JouwBox by Ekoplaza
Ralph Moorman ontdekte als ambassadeur van Ekoplaza de voordelen van onbewerkte biologische voeding. Want het Ekoplaza assortiment zit bomvol pareltjes van gezondheid en kwaliteit. De JouwBox by Ekoplaza is daarom een hele logische keuze om jou de allerbeste kwaliteit te garanderen. De producten in deze editie (en meer!) zijn stuk voor stuk blije boodschappen en allemaal te vinden in onze winkels of in webshop!

Een box boordevol blije boodschappen
Je vindt in de box maar liefst 17 producten t.w.v. €140,- en jij kunt deze box bemachtigen voor slechts €49,95. Vanaf half maart vind je de JouwBox by Ekoplaza in jouw winkelfiliaal. Kun je niet wachten? Dan kun je de box nu alvast bestellen via jouwbox.nl. Wil jij graag JouwBox member worden, dan profiteer je van nóg meer voordeel en krijg je de box voor €39,95 thuisbezorgd. Gun jij jezelf de nieuwste box of doe je hem cadeau?!