23 jul. 2021 nieuws

Exclusieve Strawberry & Raspberry cordial met Belvoir Farm

img

Wij hebben de handen ineen geslagen met Belvoir Farm! Samen hebben wij een Strawberry & Raspberry cordial ontwikkeld, die exclusief bij Ekoplaza verkrijgbaar is. Deze onderscheidende en premium siroop is een mix van de populaire smaken van zachte, rijpe frambozen en verse aardbeien. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit de natuur. Op de Belvoir Farm, op het platteland van Leicestershire in Engeland, mengen de experts een overvloed aan bloemen, vruchten en specerijen tot een heerlijke reeks siropen en frisdranken in uiteenlopende smaken. Daar komt nu deze Strawberry & Raspberry cordial bij!

Brand Manager Plien (Belvoir Farm) en Category Manager Vivian (Ekoplaza) hebben deze samenwerking tot stand gebracht. Vivian vertelt over deze samenwerking: “Belvoir Farm heeft ons de mogelijkheid gegeven om een unieke smaak samen op te stellen. We hebben samen gekeken waar wat we nog misten in ons assortiment en waar klanten naar vragen. Daar is deze heerlijke variant Strawberry & Raspberry cordial uitgekomen. Deze samenwerking past goed bij ons omdat wij graag waar mogelijk onderscheidend willen zijn in biologisch. Als wij samen met partijen heerlijke producten kunnen opzetten om onze klanten een nog mooier assortiment aan te kunnen bieden, is dit een unieke kans.”

Vivian is erg enthousiast over het eindproduct. “Je kan een toegankelijke smaak verwachten met een perfecte smaakcombinatie van zachte, rijpe frambozen met verse aardbeien. De smaak is heerlijk geworden! De siroop kan gebruikt worden als een verfrissende limonade, maar ook als mocktail of cocktail.Het is een smaak die door jong en oud gewaardeerd wordt.”

Benieuwd geworden naar deze siroop? Bestel 'm hier.