03 dec. 2021 nieuws

Ekovrienden vieren feest vanaf januari

img

Wil jij met je boodschappen de natuur een handje helpen? Dat kan vanaf januari door Ekovriend te worden! Als Ekovriend geniet je van extra vriendenvoordeel door de boodschappen die je bij ons doet. Je spaart voor allerlei voordelen voor jezelf of voor duurzame projecten en goede doelen die bijdragen aan een betere wereld.

Help de natuur een handje
Een betere wereld begint bij onszelf, maar samen bereiken we meer. Met alle Ekovrienden zetten we samen de schouders eronder. Als Ekovriend spaar je voor aantrekkelijke kortingen en gratis producten. Daarnaast krijg je de kans om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. De gespaarde punten zijn namelijk ook te gebruiken om bijzondere projecten te steunen van onze duurzame partners. Projecten die de natuur een handje helpen en de wereld een stukje mooier maken. Wat je kiest, laten we helemaal aan jou over.

Heb je nog een oude voordeelpas?
Wanneer jij je aansluit als Ekovriend, ontvang je een nieuwe (digitale) pas. Je kunt je oude voordeelpas op ekoplaza.nl gebruiken tot januari 2022 en in de winkels tot april 2022. Hierna is alleen nog de Ekovriend voordeelpas geldig.

Geniet van vriendenvoordeel

  • Gebruik bij elke aankoop (in de winkel én online) je pas, daarmee spaar je Eko’s
  • Per uitgegeven euro, spaar je één Eko. Je ontvangt extra Eko’s bij aankoop van speciale actieproducten
  • Jij bepaalt zelf wat je met je Eko’s doet. Wissel ze in voor gratis boodschappen, speciale korting of doneer ze aan een duurzaam project of goed doel
  • Bekijk altijd en overal jouw actuele Eko-saldo in je persoonlijke profiel
  • Weg met papieren bonnetjes, in jouw online profiel bekijk je online al jouw aankopen. Zo besparen we papier en zorgen we samen voor minder afval