23 jan. 2018 nieuws

Beste Biologische (web)winkel van Nederland!

img

Op de Bio-Beurs wisten we maar liefst drie prijzen in de wacht te slepen! De beste biologische winkel & de beste biologische webshop. Daarnaast mogen we een van onze innovatieve producten het favoriete bioproduct van het jaar noemen! Lees daarover hier meer.

Beste biologische winkel

Ekoplaza Velperplein in Arnhem
De beste biologische winkel van Nederland staat in Arnhem, en daar zijn wij trots op! Berrie, bedrijfsleider van Ekoplaza Velperplein en zijn hele team hebben deze prijs meer dan verdiend. Het team en alle Ekoplaza klanten vieren feest!

“Ekoplaza Velperplein verdient de eerste prijs: dit is een prachtige, verzorgde winkel. Het personeel is zeer klantvriendelijk en de winkel is voorzien van een compleet assortiment. Ik zou hier de hele dag kunnen rondlopen.” Aldus de jury. 

Bijna 3 jaar geleden opende Ekoplaza Velperplein haar deuren. Onlangs is de kaasafdeling bekroond tot beste afdeling van Ekoplaza. Door de vele kopstellingen met aanbiedingen voelt de winkel gezellig aan. Een winkel waar duurzaamheid en beleving centraal staan. Daarnaast is de winkel ook lokaal betrokken. Er wordt met diverse eetgelegenheden in Arnhem samengewerkt, basisscholen kunnen koekjes komen bakken, er worden oliebollen voor het goede doel gebakken en de winkel is een platform voor lokale helden. 

Ook het team zet graag een stapje extra voor de klant, wat ook zorgt voor een fijne sfeer. Klanten worden écht geholpen. Zo is het mogelijk om een halve bloemkool te kopen en denken de medewerkers actief mee met de klanten. Bedrijfsleider Berrie: “Ons team is 1 grote familie, wij werken hier allemaal met veel plezier. Deze titel is de ultieme beloning voor onze inzet. Dit willen we graag vieren met onze klanten, daarom krijgt iedere klant van Ekoplaza Velperplein tussen 22 januari en 28 januari een gratis brownie aangeboden.”

Beste biologische webwinkel

Ekoplaza.nl
We proberen met het hele team ons elke dag weer in te zetten voor de klant. En dat werd beloond: Ekoplaza.nl is verkozen tot de beste biologische webwinkel van Nederland! Het oordeel van de jury was helder: “Ekoplaza.nl is overzichtelijk, alles makkelijk te vinden en het ziet er gewoon top uit”. 

Met de Ekoplaza webshop willen wij jouw biologische leefstijl ondersteunen. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals het bedoeld is. Je bestelt eenvoudig je favoriete biologische producten en kiest een vestiging bij jou in de buurt. Haal de boodschappen op wanneer het jou uitkomt. Of laat je ze liever thuisbezorgen? 

Bij Ekoplaza hebben we als doelstelling om biologisch bereikbaar te maken voor iedereen. Met onze verbrede thuisbezorgservice is ons totale assortiment van ruim 9.000 biologische producten nu nog toegankelijker. Naast levering vanuit onze 75 winkels bieden we nu ook landelijke bezorging. Als je online voor 13.00 uur bestelt, worden je boodschappen de volgende avond aan huis geleverd!

Schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je wekelijks op woensdagmorgen leuke tips en recepten in jouw postvak. Door middel van onze verschillende themashops bieden we ieder wat wils. Voor specifieke doelgroepen zoals bijvoorbeeld veganisten, sporters of aanstaande moeders. Zij krijgen op deze manier een helder overzicht van wat Ekoplaza hen kan bieden.

Deze actie is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging i.s.m. de Bio-beurs.